top of page
photo5188703063941170003y.jpg

TIETOA SEURAKUNNASTAMME

Johtava pastori

Andrei Hinkonen

Andrei syntyi 1987 vuonna Virossa suureen kristilliseen perheeseen, joka muutti Suomeen vuonna 1997. 12-vuotiaana Andrei antoi elämänsä Kristukselle, kävi kasteella Suomen helluntaikirkossa, minkä jälkeen hän alkoi palvella aktiivisesti erilaisissa palveluksissa ja tehdä lähetysmatkoja. Jo 17-vuotiaana hän alkoi palvella nuorisotyöntekijänä. Lapsuudesta lähtien Andrein sydän paloi ihmisten auttamiselle ja evankeliumin julistamiselle.

Pastori Andreilla on vaimo ja kaksi lasta.

Hänen harrastuksiaan ovat pöytätennis ja moottoripyöräily.

 

Vuonna 2013 Andrei sai Jumalalta erityisen näyn Suomen heräämisestä ja SILA seurakunnan avaamisesta. Tämä oli tärkeä askel Jumalaan luottamisessa ja uuden vaiheen alku hänen elämässään. Paaston ja intensiivisen rukouksen jälkeen Herra vahvisti tämän näyn ja alkoi tuoda Andrein luo uskollisia ja Jeesukselle omistautuneita ihmisiä, joista muodostui ensimmäinen Visio-tiimi. Jumala alkoi siunata ja johtaa seurakuntaa eteenpäin. Vuosien varrella monet ihmiset ovat oppineet tuntemaan Jumalan, ovat parantuneet, vapautuneet ja olemme nähneet monia muita ihmeitä!

 

Andrein siunasivat pastoriksi piispa Mats-Ola Ishoel ja pastori Artur Põld, jotka toimivat pastori Andrein ja SILA seurakunnan hengellisinä suojelijoina ja mentoreina.

photo5217782109953966832y_edited.jpg

Visiomme

Näkymme on johdattaa ihmisiä Kristuksen ja Hänen perheensä luo, auttaa saavuttamaan henkistä kypsyyttä ja varustaa seurakuntaa palvelukseen niin, että Kristuksen nimi olisi ylistetty Suomessa ja kaikkialla Euroopassa.

Arvomme

YHDESSÄ

Vain yhdessä olemme vahvoja

MUUTTUA

Kasvu tuo muutoksia elämäämme

PALVELLA

Palvelu on elämäntapa

VAIKUTTAA

Jätämme rakkauden jälkiä kaikkialla, missä olemme.

TOTUUS

Totuus ilman kompromisseja

bottom of page